16 Ağustos 2012 Perşembe

Bu ballar Jaeger-LeCoultre marka



1833 yılından beri İsviçre’deki Vallee de Joux’da faaliyet gösteren Jaeger-LeCoultre, seçkin saatler yaratıyor. Bugüne dek sektöründe bir çok dünya ilkine imza atan marka şimdilerde üretim tesislerini ziyaret edenlere otantik ve orijinal bir hediye takdim ediyor. Tüm ziyaretçiler eşsiz saat işçiliğini keşfetmenin yanı sıra, burada üretilen Honey from the Manufacture Jaeger-LeCoultre isimli özel balı da tadabilecekler. Grande Maison, biyolojik çeşitliliği koruyarak, en iyi kalitede bal üretimi yapma kararını takiben, o bölgede bu konuda uzman olan Franck Cozet ile iletişime geçerek, tesise on adet arı kovanı kurup kovanların bakımını da üstlenmesini rica etti. Bu girişimin amacı, Grande Maison’daki 1200 Jaeger-LeCoultre çalışanına ve dünyanın dört bir yanından gelen marka ziyaretçilerine, “çevreyi önemseme” bilincini bir kere daha vurgulamaktı.


Making Time More Beautiful - Zamanı Güzelleştirmek
179 yıllık köklü firma, ilk günden bu yana çalışmalarının çevreye olan etkisi konusunda da duyarlı. Farklı kişilerle yapılan ortaklıklarla, yerel ve uluslararası pek çok aktviteye dahil oluyor. Making Time More Beautiful (Zamanı Güzelleştirmek) projesi, üretim tesislerinin kurucusu Antoine LeCoultre’nin üretim tesislerinin büyüyebilmesi için altyapı ve çevresel faktörlere de önem vermesiyle ortaya çıkmış. 2009 yılında, üretim tesislerinin büyümesiyle, bu proje yeni bir boyut kazanmış. Tesislerde artık kağıtların geri dönüşümü sağlanıyor. Bunun yanı sıra, tesiste çalışanlar için otobüsle gerçekleştirilen taşıma sistemi hayata geçirildi. Bu projeyle marka 2008’de State of Vaud Prix de la Mobilité’ye (Taşıma Ödülü) layık görüldü. Uluslararası platfromda, Jaeger-LeCoultre UNESCO üyesi bir kurum. Dünya Miraslarını Koruma programı kapsamında Tides of Time (Zamanın Dalgaları) projesini oluşturarak yok olma tehlikesindeki denizlerin korunmasına katkıda bulunuyor.

Hiç yorum yok: