27 Aralık 2016 Salı

Bodrum’dan New York’a uzanan çikolata kokusu



Dede mesleği helva ve şekerleme imalatını, kendi kariyerine taşıyan Hülya Güneri, bugün New York'da da tanınan bir çikolatacı oldu. 
Önce French Culinary’i bitirip, ardından Fransa’da Ecole Chocolatat’tan mezun olan Güneri, Ocak 2015’de New York’ta Julietta Mon Amour celebrity butik çikolata atölyesini kurdu. Haziran 2015’de ise Bodrum’da aynı marka ve konseptte butik çikolata üretimine başladı. New York’da dünyaca ünlü isimlere çikolatalarını sunan Hülya Güneri, markasını şimdi de İstanbul'a taşıdı. 
Julietta markasının tüm çikolatalarında dünyanın en iyi çekirdeklerinden üretilmiş Fransız Varlhona kuvertürleri, Madagaskar, Meksika ve Tahi vanilyaları kullanılıyor. Meyve özlerinden ve kakao çekirdeklerinden renklendirmeleri yapılan, tamamı el yapımı ve bitter olan Julietta, koruyucusuz, katkısız, doğal ve taze olarak sunuluyor.